|
|
Rank: Yeni Groups: Eğitmen
, Üye
|
Sınav sırasında seçilen cevaplar ile sınav sonunda seçildiği söylenen cevaplarda farklılık var. Örnek, ben a şıkkını seçtiysem sınav sonunda c şıkkının cevabı seçilmiş gözüküyor. Bence bu durum kontrol edilmeli.
|
|
, Üye
|
aynı şeyleri bende yasıyorum bu durum düzeltilmeli sayın site yönetimi.
|
|
 Rank: Yönetici Groups: Eğitmen
, Moderator, Yönetici
|
Merhabalar,
Sorunlu gördüğünüz kısımın hangi eğitim modülünde olduğunu ve kaçıncı soruları içerdiğini bize bildirirseniz, sorunu düzeltmemiz daha kolay olacaktır.
Teşekkürler...
|
|
Rank: Yönetici Groups: Moderator
, Üye
|
Merhaba cevap şıkkını doğru işeretlediğiniz halde yanlış cevap şıkkını gösteren soruyu hanig modülde oldugunu sölerseniz arkadaşlar daha kolay şekilde konuyu çözebiecekler teşekkürler
|
|
, Üye
|
şahsıma ait bilgisayar teknik destek üzerine bir işyerim var. sınavlarda yüzde bir milyon emin olduğum cevaplar bile yanlış çıkıyor. sanki eskiden okulumuzda "ben sana 100 vermem arkadaş.bir yerden kırarım notunu" diyen hocalar hesabı :) saygılar...
|
|
, Üye
|
Kesinlikle powerpoint modülü incelenmeli.
|
|
, Üye
|
cevap verdiğim soruların şıkları yanlış işaretleniyor.cevap vermediğim şıklar yanlış olarak karşıma geliyor.tekrar tekrar kontrol ediyorum fakat yinede sınav sonuçlarında problem yaşıyorum.modül 7 , bilgi ve iletişimde problem var.iyi çalışmalar
|
|
 Rank: Yönetici Groups: Eğitmen
, Üye, Yönetici
|
Merhaba arkadaşlar;
Sorun yaşadığınız, hata ile karşılaştığınız modülleri-soruları bizlerle paylaşırsanız (ekran görüntüsü de olursa çok iyi olur) sorunların çözümünü hızlandırmış olursunuz.
|
|
, Üye
|
ewet arkadaşlar hesap çzelgesinde bende aynı sorunları yaşıyorum işaretlediğim cevaplar ile onay verilen cevaplar eşleşmiyor hatta sorun yaşadığım sorularıda veriyim 1-Excel için aşağıdakilerden hangisi doğrudur? Elektronik tablolama programıdır 2-Excel’de çalışma kitabının bölümlerinin isimleri nelerdir? sayfa(sheet) 3-Aşağıdakilerden hangisi Excel çalışma kitabı (woksheet) dosyası uzantısıdır? XLS 4-Aşağıdakilerden hangisi Excel çalışma alanı dosyası uzantısıdır? XLW 5-Excel 2003 çalışma tablosu kaç sütundan oluşur? 256 sütun 6-Excel’de ekranın alt kısmında bulunan ve göstergecin bulunduğu yere göre bilgi veren çubuğun adı aşağıdakilerden hangisidir? Durum çubuğu(Status bar) 7-Excel’de bir çalışma sayfasında bir hücre nasıl seçilir? İlgili hücre üzerine fare ile tıklanarak 8-Excel çalışma sayfasında bir hücrede yer alan bilgiyi düzeltebilmemizi sağlayan klavye tuşu aşağıdakilerden hangisidir? F2 tuşu 9-Excel’de alfa nümerik bilgiler genel olarak hücre içerisinde …………dayalı olarak girilir? Sağa
yukarıda belirtiğim soru cevaplarını işaretlemediğim halde seçilen cevaplardır site yönetimi tarafndan derhal düzeltilirse sınavı verebilirm bende... bilginize..
|
|
Rank: Yönetici Groups: Moderator
, Üye
|
ilgili soruları netrona ilettik teşekkür ederiz en kısa zamanda düzeltecekler
|
|
, Üye
|
evet ya verdiğimiz cevaplarla şıklar tutmuyor.düzeltirseniz seviniriz